TEL: 0751 055 805 Luni-Vineri 09:30-17:00  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro).

Site-ul Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro) este operat de societatea PIESE LEXSERVICE SRL, cu sediul in Bulevard Constantin Brancusi bl. 49 parter, Gorj, TG-JIU, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J18/81/27.01.2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro) si a tertilor cu care Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Piese si accesorii pentru electrocasnice LexService.ro (lexservice.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@lexservice.ro.
  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retur
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi