COMENZILE PLASATE IN PERIOADA 31.05.2023-05.06.2023 VOR FI PREDATE CURIERULUI INCEPAND CU DATA DE 06.06.2023

Comenzile se fac doar pe site!

Daca nu reusiti sa identificati o piesa pe site va rugam sa solicitati identificarea acesteia printr-un mesaj pe whatsapp la 0751055805.

S.C. Piese Lexservice S.R.L. CUI RO35510657, J18/81/2016.

Adresa: Targu Jiu, judetul Gorj, Str. Depozitelor nr.7

Tel : 0751055805 whatsapp: 0751055805

       

Livrare produse :

S.C. Piese Lexservice S.R.L. piese si accesorii pentru electrocasnice va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata si livrare:

       Ridicare din Sameday Easybox/Locker - 10 lei 

      Plata online - 15 lei livrare la adresa 

     Plata ramburs - 28 lei livrare la adresa


   Procedura de retragere din contract - FORMULAR RETRAGERE

Returnarea / deblocarea banilor in contul clientului se face dupa primirea coletului retur in minim 10 zile lucratoare, maxim 14 zile lucratoare in functie de banca emitenta.


Ordonanţa de urgenţă nr. 140/2021

   Exercitarea dreptului de retragere


Consumatorul informeaza PIESE LEXSERVICE S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Nu acceptam retur de la persoane juridice!!!

Nu acceptam retur pentru piesele montate!!! Piesele montate pot fi returnate doar in situatia in care au fost montate de personal autorizat, cu documente justificative pentru montaj si demontaj, care sa ateste ca piesa este nefunctionala.


   Obligatiile care revin PIESE LEXSERVICE S.R.L.


Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii in cazurile: produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie, produs livrat gresit (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea produselor.


   Obligatiile care revin consumatorului


Produsele sunt inmanate catre PIESE LEXSERVICE S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Metoda returnare- predare colet direct catre depozit sau:

Trebuie sa completati formularul de retur accesand link-ul de mai jos, sa ambalati produsul corespunzator, sa achitați taxa de livrare la curier si sa il expediati prin curier FARA RAMBURS catre:

S.C. Piese Lexservice S.R.L.

Adresa livrare: Str. Depozitelor nr.7, Targu Jiu, judetul Gorj,

Tel: 0771 525 497

Va rugam sa ambalati produsele corespunzator (curierul nu ambaleaza produsele). Returnarea/deblocarea banilor in contul clientului se face dupa primirea coletului retur in 10 - 14 zile lucratoare in functie de banca emitenta. 

Click aici si completeaza formularul de retur


   Produse excluse, fara drept de returnare


Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:


 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate
 • d. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti);
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice din fabrica in primele 48 de ore de la receptionarea produsului);
 • Becuri, lanterne, prelungitoare, baterii, acumulatorii si incarcatoarele doar daca sunt sigilate.
 • Produse de ingrijire personala sau accesorii medicale utilizate: aparate de tuns, aparate de ras, epilatoare, perii rotative, termometre, etc.
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

     Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri :


 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului, daca acesta a fost montat in service autorizat
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

   Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.


Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la sediul SC PIESE LEXSERVICE SRL cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

In cazul in care se doreste returnarea unui produs corespunzator comenzii, site-ul nostru nu suporta costul returului, acesta urmand sa fie suportat de cumparator. Cererea de retur se poate face in termen de 14 zile de la data primirii produsului.

Mentiune  In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.


Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIE 24 DE LUNI IN BAZA FACTURII SI DOAR DACA AU FOST MONTATE IN SERVICE-URI AUTORIZATE SAU DE PERSOANE AUTORIZATE, FACANDU-SE DOVADA CU FACTURA, BON FISCAL, DEVIZ.

Cererea de retur trebuie citita si completata la maxim 14 zile de la primirea coletului. Ambalează corespunzător produsele astfel încât să ajungă în siguranță înapoi. Nu ne asumam răspunderea pentru produsele deteriorate de pe retur. Produsele trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost primite, nefolosite și fără urme de uzura sau montaj. Dacă ai desigilat produsul, acesta nu se poate returna. Dacă ai comandat mai multe produse asemănătoare, se pot returna doar cele sigilate. Returul se face cu etichetele inițiale intacte. Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. Dacă în coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat sau din comanda, după verificarea pachetului, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea sumelor aferente. Se vor returna doar sumele pentru produsele care îndeplinesc condițiile de retur și pentru care a fost completat formularul.